BiH

Marokanci slavili plasman u polufinale u Sarajevu i dijelili tortu prolaznicima

Plasman Maroka u polufinale Mundijala, jedan je od najvećih senzacija u svijetu fudbala ikada. Marokanci širom svijeta slavili su trijumf njihove selekcije, koja je napravila čudo izbacivši prvo Španija u osmini, a onda i Portugal i četvrtfinalu.

Marokanci slavili plasman u polufinale u Sarajevu i dijelili tortu prolaznicima - N1

Grupa Marokanaca u glavnom gradu Bosne i Hercegovine okupila se kod Sebilja i slavila pobjedu svoje domovine. Rapoložena ekipa iz afričke države dijelila je i tortu prolaznicima. Kako je sve izgledalo pogledajte u nastavku, prenosi N1.

Sastav Walida Regragruija već u srijedu od 20 sati očekuje polufinale protiv aktulenih prvaka svijeta, selekcija Francuske, koja je u fenomenalnom meču pobijedila 2:1 Englesku i eliminisala Gordi Albion sa takmičenja.

Najzaslužniji za marokansi podvig i plasman među 4 najbolje selekcije svijeta bili su golman Yassine Bounou i strijelac pobjedonosnog gola Youssef En Nesyri, piše N1.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh