BiH

Sramne scene s protesta opozicije RS: Muškarac izašao na binu sa slikom Mladića i Karadžića

Na protestima opozicije bh. entiteta RS u Banjoj Luci, tokom govora Milana Radovića iz SDS-a, dogodio se incident kada je jedan muškarac na binu izašao sa slikama presuđenih ratnih zločinaca Radovana Karadžića i Ratka Mladića.

protesti - N1

Nepoznati muškarac je ubrzo uklonjen sa bine, a Radović je nastavio sa govorom dok se muškarcu osmjehnuo i potapšao ga po leđima.

Podsjetimo, protest opozicije bh. entiteta RS održan je večeras ispred zgrade RTRS-a. Cilj protesta je, kako je istaknuto, da se ukaže na uređivačku politiku Javnog servisa, koji je, kako smatraju opozicionari, produžena ruka režima.

Na protsni skup stigli su, kako javlja BN, i lideri opozicije, Jelena Trivić, Nebojša Vukanović, Branislav Borenović, Milan Radović…

“Rad pravosuđa i procesuiranje onih koji su učestvovali u krađama na izborima. Brojni su dokazi, a nema ni jednog epiloga. Sa tim nećemo stati. Kakvu god donijelo odluku Apelaciono vijeće, neće biti ‘pojeo vuk magarca’ i nikom ništa. Da neko otme narodnu volju i da mi stanemo, to gledamo, sjednemo… Taj film nećete gledati. Mi nećemo stati”, saopštila je ranije Jelena Trivić. prneosi “Radiosarajevo“.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh