BiH

EVO KADA ĆE BITI POZNAT ISHOD OPERACIJE: Naredni sati su ključni

Njen otac Siniša apelovao je na sve da se mole za zdravlje njegove kćerke, a majka Marija da ko može pošalje neophodne vitamine za što brži oporavak.

Miljana Kulić - Pink.rs

Miljana Kulić nalazi se na odjeljenju intenzivne nege u Kliničkom centru Niš gde je završila nakon komplikacija poslije operacije želuca u Turskoj.

Ljekari su dali sve od sebe da joj pomognu, a kako je slezina bila oštećena, morali su da je odstrane. Miljana je izgubila 2,5 litre krvi i još uvijek je životno ugrožena.

Kako je operisana u noći subota na nedjelju, kritičnih 72 sata će proći noćas i tada će doktori sa sigurnošću moći da daju neke prognoze kada je Miljanin oporavak u pitanju.

Dakle sutra ujutru će ljekarski tim koji sada vodi slučaj Miljane Kulić moći da kaže u kom smjeru ide njen oporavak i da li je stanje stabilno.

Podsjetimo, iz Kliničkoc centra Niš juče su izdali saopštenje da se Miljana Kulić uspješno oporavlja.

Pacijentkinja Miljana Kulić primljena je u Urgentni centar Univerzitetskog kliničkog centra Niš u subotu 30.jula kao hitan slučaj zbog bolova u trbuhu. Sedam dana pre prijema pacijentkinja je operisana u turskoj bolnici kada je zbog gojaznosti urađena operacija takozvanog „skraćivanja želuca“. Nakon prijema u UKC Niš urađene su sve dijagnostičke procedure koje su ukazivale na neophodnost hitne hirurške intervencije. Istog dana 30.jula pacijentkinja je hitno operisana i tom prilikom je ustanovljeno krvarenje u trbuhu uzrokovano povredom slezine. Urađena je operacija uklanjanja slezine. Pacijentkinja se uspješno oporavlja u jedinici intenzivne njege klinike za anesteziju i reanimaciju, saopšteno je iz UKC Niš. prneosi “Radiosarajevo“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh