BiH

Jasmina Izetbegović na Instagram dobila poruku koja joj se nije svidjela: Evo šta je neko napisao za njenog oca Bakira Izetbegovića, ona odmah reagovala

asmina Izetbegović aktivna je na Instagramu, a sada je objavila jednu poruku od jednog pratioca koji je kritizirao njenog oca Bakira:

Bakir i Jasmina Izetbegović - Faktor.ba

Da je Bog dao tvom ocu Bakiru bar tu smeđu boju da farba a da ne bali u javnosti tako neškolovan. Svaka čast tebi, znam da ne može ništa za svoje roditelje, ali prije nego što ovakve glupsoti pišeš razmisli ko si ti.

A ovako mu je Jasmina odgovorila:

Naravno da ću te blokirati majmune. Vrati Bubi glavu.

Potom je napravila screenshot komunikacije koju je komentirala ovako:

– Ovo, recimo, možete.Oovo nije rasprava. Kratko objasnite majmunu da je majmun i blok. Ja ovako jednom godišnje proberem sretnog dobitnika, nemojte mi slati poruke, trebalo bi da imate pametnijeg posla od slanja poruka nepoznatim ljudima. prenosi “Novi“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh