BiH

U BiH preminula jedna osoba, 18 novozaraženih

U protekla 24 sata u FBiH su se oporavile 52 osobe

Koronavirus - Mreza-mira.net

U Bosni i Hercegovini je u protekla 24 sata zabilježeno 18 novih slučajeva zaraze koronavirusom, a preminula je jedna osoba. Zavodu za javno zdravstvo Federacije BiH prijavljen je 1.271 uzorak od čega je 15 pozitivno na koronavirus. Novi slučajevi registrirani su u Hercegovačko-neretvanskom, Zapadnohercegovačkom, Srednjobosanskom, Zeničko-dobojskom, Tuzlanskom i Kantonu Sarajevo.U FBiH prijavljen je jedan novi smrtni ishod, u Zeničko-dobojskom kantonu. U protekla 24 sata oporavile su se 52 osobe.

U Republici Srpskoj testirano je 196 uzoraka, a koronavirus je potvrđen kod tri osobe.Nije bilo preminulih.U Distriktu Brčko testiran je 81 uzorak na koronavirus, a pozitivnih nije bilo. Oporavila se jedna osoba. prenosi “Avaz“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh