BiH

Bosanac u Njemačkoj pozvao policiju kad je shvatio što je iz Živinica dovezao u autu

ČOVJEK iz Živinica u BiH pozvao je policiju i vatrogasce kada je shvatio da je ispod haube njegovog automobila poskok kojeg je, očito, u Njemačku dovezao iz domovine. Avaz piše da im je događaj prepričao rođak čovjeka u čijem autu je poskok napustio BiH.

“On već nekoliko godina živi u Münchenu, ali je bio u posjetu rodnom selu Kuljan u okolini Živinica. Kad se vratio kući u München, imao je što vidjeti. Ispod haube mu se nalazio poskok kojeg je ne znajući vozio od Živinica sve do Münchena”, ispričao je njegov rođak zamolivši da se ne objavljuju njihova imena.

“Prešao je oko 1000 kilometara i četiri državne granice vozeći zmiju ispod haube. Kada je otkrio zmiju, uznemirio se, zvao je policiju i vatrogasce. Policiji je bilo zanimljivo jer do sada nikad nisu vidjeli ovu vrstu zmije. Dosta ljudi se okupilo, svi su gledali. Ni vatrogasci je nisu mogli izvaditi sve dok nije pozvan neki posebni gradski toksikolog koji je čitavu unutrašnjost auta posuo otrovom i rekao da će za tri sata zmija umrijeti. Tako je valjda i bilo”, zaključio je.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh