BiH

Na Jahorini uhapšen Slobodan Milutinović Snajper

Ima najmanje 10 krivičnih prijava i bar dvije osuđujuće sudske presude

Slobodan Milutinović Snajper - Nezavisne

Policija Republike Srpske uhapsila je na Jahorini Slobodana Milutinovića, zvani Slobo Snajper iz Novog Sada, piše N1.

Slobo Snajper od ranije je poznat policiji, a ušao je i u svijet fudbala, gdje je također, zabilježeno da je pravio ekscese.

Presudom Osnovnog suda u Novom Sadu, zbog nasilja mu je zabranjen pristup stadionu “Karađorđe” kad FK Vojvodina igra utakmice.

U februaru prošle godine u Novom Sadu eksplodirao je automobil Slobodana Milutinovića zvanog Snajper (33), a on je prošao sa lakšim povredama nogu.

Milutinović koji je poznat kao bivši telohranitelj bivšeg predsednika FK Vojvodina Bate Kankana, napredovao je do mjesta direktora FK Kabela.

Ima najmanje 10 krivičnih prijava i bar dvije osuđujuće sudske presude. Posljednja kazna na koju je Milutinović osuđen datira iz 2016. godine, kada ga je Viši sud u Novom Sadu osudio na dve godine i šest meseci zatvora zbog neovlašćene proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh