BiH

Kontrole u mostarskoj bolnici: Provjerava se radno vrijeme doktora

Ministarstvo zdravstva, rada i socijalne skrbi Hercegovačko-neretvanske županije imenovalo je Povjerenstvo za izvanredne provjere pridržavanja radnog vremena u zdravstvenim ustanovama koje imaju status ugovorne zdravstvene ustanove.

Doktori - Ilustracija/Twitter

Tako je imenovano Povjerenstvo, kako doznaje “Bljesak” proteklih dana u kontroli osoblja Sveučilišne Kliničke bolnice Mostar s naglaskom na ‘reguliranje početka i završetka radnog vremena’.

”Izvješćujemo Vas da su rukovoditelji organizacijskih jedinica, prilikom provjere radnog vremena od strane imenovanog povjerenstva, dužni staviti na uvid dokumentaciju koju zatraži povjerenstvo, a odnosi se na evidenciju o radnom vremenu”, navedeno je u internom dopisu koji se odnosi na Klinike, Službe, Zavode i Odjele Sveučilišne Kliničke bolnice u Mostaru.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh