BiH

Zubčević: “Ž(eljko) je izdajnik, B(akir) nije kao otac, a D(odik) je seoska varalica”

Edin Zubčević, osnivač i direktor međunarodnog muzičkog festivala Jazz Fest Sarajevo, gostujući u “Centralnom dnevniku” na “FACE” televiziji komentarisao je sumornu sliku bh. stvarnosti u kojoj živimo.

Edin Zubčević - YouTube

“Mi smo uspavano društvo, ne sanjamo ni kada spavamo, osim košmare i nećemo se nikada probuditi! Sve su ovo lažne patriote! Može B(akir) naslijediti auto, stranku, kuću ali zasluge A(lije), nikada”, kazao je između ostalog Zubčević, te dodao:.

“Dragan, Milorad i Bakir nisu bili borci u ratu, a puna im usta patriotizma! Zvizdić je u ratu prostorno uređivao Sarajevo! SDA nije organizovala otpor! Tri puta sam glasao za Komšića, posljednji je koji je prevario narod!”

Više pogledajte u priloženom videu:


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh