BiH

Stiže nagla promjena vremena

Accuweather prognozira da će sutra u utorak, 13. augusta, temperatura pasti za nekih 7-8 stepeni, ali će i dalje biti jako toplo, posebno na jugu zemlje. Pravo osvježenje treba očekivati u srijedu, 14. augusta, za kada Accuweather predviđa ozbiljan pad temperature, za skoro cijelih 15, pa i više, stepeni.

No image - Haber.ba

Primjerice, za Sarajevo 14. augusta predviđa se dnevna temperatura od 22 stepena. Slično vrijeme predviđa se i za četvrtak i petak, a onda Accuweather predviđa ponovni rast temperatura, koje neće biti ni izbliza tako visoke kao posljednjih nekoliko dana, piše “Hayat“.

Temperature zraka u 14 sati (°C): Bjelašnica 20; Ivan Sedlo 31; Bugojno 33; Bihać i Gradačac 34; Brčko, Livno, Neum, Prijedor i Sanski Most 35; Banja Luka, Bijeljina, Doboj, Grude, Sarajevo i Tuzla 36; Trebinje 37; Mostar 39°C.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh