BiH

Nit’ crvena, nit’ plava: Kako će u konačnici izgledati fasada Sarajevo Towera

Na Facebook stranici “Sarajevo Towera” ranije je objavljeno kako bi ova zgrada, čija je izgradnja pri kraju, u konačnici mogla izgledati, odnosno koje boje bi mogla biti

Sarajevo Tower - Depo.ba

Nakon što su mnogi građani ostali zatečeni crvenom i plavom verzijom fasade Sarajevo Towera, koje su kao prijedlog prije nekoliko dana osvanule na Facebook stranici kompanije SMART CONSULTING, stiglo je pojašnjenje.

Sarajevo Tower bi mogao dobiti novi izgled fasade je zapravo kreativna marketinška radionica, kampanja koju smo organizirali da opipamo puls naših budućih stanara i korisnika ovog izuzetnog objekta – potvrdili su ovo za “Akta” iz ove kompanije.

Kako kažu, na svojoj FB stranici su zapravo napravili malu nagradnu igru kojom su obradovali svoje pratitelje. Također potvrđuju i da se fasada neće mijenjati te ostaje u već ranije planiranim bojama i dizajnu, odnosno sivo-bijela.

Naime, na Facebook stranici ‘Sarajevo Towera’ ranije je objavljeno kako bi ova zgrada, čija je izgradnja pri kraju, u konačnici mogla izgledati, odnosno koje boje bi mogla biti.

“Potencijalni izgledi fasade na poslovno-stambenom objektu ‘Sarajevo Tower’, bilo je navedeno iznad objavljenih fotografija, na kojima je prikazan objekat u crvenoj i plavoj boji. To je prozvelo pretpostavke o fasadi u koloru, no ništa od toga.”


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh