BiH

Dodik sutra obilazi infrastrukturne radove na Jahorini

Predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik trebalo bi da sutra na Jahorini obiđe infrastrukturne radove koji se provode na ovoj planini, najavljeno je iz Olimpijskog centra “Jahorina”.

Milorad Dodik - Nezavisne.com

Nakon obilaska radova predviđena je konferencija za novinare na kojoj će se obratiti Dodik i direktor Olimpijskog centra “Jahorina” Dejan Ljevnaić, te predsjednik Nadzornog odbora “Jahorine” Nedeljko Elek, prenosi “Srna”.

Konferencija za novinare zakazana je za 15.00 sati, na sportskim terenima Olimpijskog centra.

“Nakon završenog prvog ciklusa investicija koje su obuhvatale uređivanje staza i izgradnju sistema vještačkog osnježavanja, na ovoj planini su u toku ozbiljni investicioni projekti. Pomoću više od 30 miliona KM koji se ulažu u Jahorinu biće iskazan puni potencijal ove planine”, navedeno je u saopštenju.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh