BiH

Hadžihafizbegović: “VSTV je odavno trebao zatvoriti Milorada Dodika”

Ispred zgrade VSTV-a stigao je i bosanskohercegovački glumac Emir Hadžihafizbegović, koji je kazao da je došao da pruži podršku ovim protestima.

Dragan Mektić i Emir Hadžihafizbegović - RadioSarajevo.ba

“Ja sam došao da kao čovjek pružim podršku ovim protestima, da kao građani našemo rješenje za ovu situaciju. Međunarodna zajednica se ponaša licemjerno i ne želi da nam skine ovu luđačku košulju koju su nam stavili 1995. godine. Nismo mi tražili 10 kantona i tri predsjednika nego su nam to oni nametnuli”, kazao je Hadžihafizbegović za “Radio Sarajevo“.

Kazao je i kako je ova institucija trebala odavno zatvoriti Milorada Dodika, koji, kako to kaže Hadžihafizbegović, svakodnevno ruši BiH.

“Milan Tegeltija zahvalio se Dodiku što ga je podržao, a to je čovjek koji ruši Bosnu i Hercegovinu, i on je davno trebao biti procesuiran i davno je trebao biti zatvoren”, kazao je Hadžihafizbegović.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh