BiH

“Princ Charles objašnjavao Davoru Dragičeviću kako se radi državni udar”

Majka stradalog Davida Dragičevića, Suzana Radanović i večeras je u pratnji prijatelja i aktivista grupe “Pravda za Davida” zapalila svijeću za dušu svog sina u hramu Sabornog hrama Hrista Spasitelja u Banjoj Luci.

Suzana Radanović - Blogspot.com

Radanović se obratila okupljenim ljudima, kazavši da se nada da će policija i tužilaštvo početi da rade svoj posao isto onako ažurno kao što su juče njoj poslali poziv za saslušanje.

“Danas sam bila na saslušanju i bili su veoma korektni. Oko istrage ubistva mog djeteta – ništa. Skreću temu na državni udar. To je smiješno. Nije državni udar kad goloruki narod šeta. Državni udar je kad policija hapsi i tuče taj narod”, kazala je Radanović.

Kao majka, rekla je da ima samo jednu molbu – da nađu ubicu njenog djeteta, da se slučaj završi i da ova agonija prestane.

“Ovo što oni danas rade normalnom čovjeku je nepojmljivo. Oni sad liječe neke svoje komplekse”, poručila je Radanović i dodala sarkastično:

“Pitaju me danas u policiji gdje je Davor, evo da vam kažem iz povjerljivih izvora Davor je danas u pet imao čaj kod kraljice Elizabete, a prisustvovao je princ Čarls da kao vojni strateg objasni Davoru kako se radi državni udar”, naglasila je Radanović, te dodala da joj ništa drugo ne preostaje nego da se sprda sa njima.

Za kraj upitala da “ako ne bude Davora, ako nema mene, hoćete li nastaviti ovu borbu”?!, piše “Oslobođenje“.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh