Vijesti

Odrezala mužu penis i bacila ga u WC šolju

Namamila supruga da ode s njom u krevet pa mu vezala ruke i noge

Par u svađi - Kurir.rs

Žena iz Brazila koja je svom suprugu odrezala penis i bacila ga u WC šolju rekla je policiji da je to učinila nakon što je saznala da je on spavao s njenom 15-godišnjom nećakinjom, piše Daily Mail.

Spavao s 15-godišnjakinjom

Žena (34) je rekla policajcima u Atibaiji u blizini Sao Paula u Brazilu da je to učinila tako da je prvo namamila supruga da ode s njom u krevet. Zatim mu je vezala ruke i noge za krevet, a onda mu je odrezala muškost, javljaju lokalni mediji, prenosi Daily Mail.

Nakon što je fotografirala odrezani organ, bacila ga je u WC šolju. prneosi Avaz
Kad se kasnije predala policiji, rekla im je da je odrezani penis bacila u toalet jer je čula da ga je moguće ponovo pričvrstiti.

Policiji se predala sama. Ušla je u policijsku stanicu s bratom i rekla:

– Dobro večer, policajče, došla sam se predati jer sam upravo odrezala penis svom suprugu.
Muž preživio

Sada je u pritvoru i optužena za pokušaj ubistva. Istraga je u toku, a policija još nije komentirala njene tvrdnje o tome da joj je suprug spavao s 15-godišnjom nećakinjom.

Suprug (39) je pronađen živ i hitno je prebačen u bolnicu, no za sada nema informacija o njegovom zdravstvenom stanju, prenosi Jutarnji.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh