Estrada

“DUŠKOV ŽIVOT NEMA SMISLA BEZ MENE“ Karleuša otvorila dušu o KRVAVIM SUZAMA i ranama koje ne mogu da zacijele

Privatni život popularne pjevačice Jelene Karleuše ne prestaje da intrigira javnost.

Pop diva objavila je ljetos saopštenje na Instagramu u kojem je navela da Duško više ne vidi sebe kao deo porodice, te će se sporazumno razvesti. Međutim, kako sudski proces očito još uvek nije završen, njihovo pomirenje tema je o kojoj se sve glasnije priča.

Jelena je u gostovanju na K1 televiziji govorila o svim tema iz privatnog života kao i bogate karijere, a pričajući o porodici iznela je veoma interesantan komentar.

– Duškov život nema smisla bez mene – rekla je Jelena.

Takođe je progov orila i o svojoj pokojnoj majci, Divni Karleuši.

– Kad je reč o mojoj majci, to je rana koja ne može da zaceli – izjavila je pevačica.

Prokomentarisala je i estradu, kao i rijaliti programe.

– Nekada mi je bilo interesantno da pričam o tome, sada mi je to prosto krindž. Smešna rijaliti persona koja se bruka i devalvira karijeru koju je imala, ja uživam u tome… – izjavila je Karleuša.

Folk diva je otkrila i par stihova njene nove pesme sa predstojećeg albuma.

– Ponovi runde, krvave mi suze. Samo neka čuje, živa je i tu je. Ali ne čuju me više čak ni bube iz tog malog stana, ponovi runde pa nek joj bude kao meni sada – otkrila je Jelena.

Više detalja o potresnom intervjuu pogledajte ispod

https://www.instagram.com/reel/Cmw70IhjlJ5/?igshid=ZDhmZGIxNmQ=


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh