Vijesti

KRVAVI PIR U KANADI: Dvojica mušakaraca ubadali prolaznike na ulici! 10 MRTVIH, 15 POVREĐENIH

Kanadska policija saopštila je da je primila dojavu da su dvojica osumnjičenih, koji su identifikovani kao Demijen i Majls Sanderson, bili na mjestu napada jučer oko 11.45 sati po lokalnom vremenu.

Kako je saopšteno, 10 osoba je ubijeno nožem na 13 lokacija u dve zajednice u provinciji Saskačevan. Petnaest ljudi je poslato u bolnicu nakon uboda nožem.

Pet osoba hitno je prebačeno danas u bolnicu posle napada nožem u kanadskoj provinciji Saskičevan u gradu Džejms Smit Kri i Veldon. Sumnja se da je broj napadnutih mnogo veći.

Pošto se osumnjičeni i dalje nalaze na slobodi potera je proširena na još dve provincije Maintobu i Albertu. Navodno dvojica osumnjičenih se nalaze u crnom Nissanu Rogue sa Saskačevanskom registarskom oznakom 119 MPI.

Za sada nisu saopštene okolnosti napada osim da je po pacijete došao helikopter. Deo je prebačen u bolnicu Princ Albert, zatim u Npavin, Melfort i Kraljevsku univerzitetsku bolnicu u Saskatunu.

CBC


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh