Vijesti

OVO JE RUSKI EKSTREMISTA KOJI PRIJETI CRNOJ GORI! VLADISLAV PODZNJAKOV KOJI VODI ‘RATOVE’ ZA PUTINA, A ZELENSKI MU JE FAŠISTA

Jedna od najglasnijih branilaca ruskog predsjednika Vladimira Putina i agresije na Ukrajinu je ekstremistička organizacija “Muška država” na čijem je čelu Vladislav Pozdnjakov.

Vladislav Pozdnjakov - Hayat

Ova zloglasna grupa rasista, homofoba i žemorzaca već duže vremena djeluje u Crnoj Gori, odakle vodi Putinove ratove. U tamošnjim medijima Pozdnjakov je označen kao osoba koja je uputila prijetnje da će u zrak dići najveći tržni centar u Budvi, a na mail adresu Grada Podgorica s njegovim potpisom stigla je i prijetnja dizanjem osnovnih škola u zrak.

Crnogorska policija štiti i aktivistu za ljudska prava Aleksandra Sašu Zekovića kojem je Podznjakov uputio prijetnje putem interneta, poručujući da će “platiti za svoje laži”.

Nevjerovatna je činjenica da je dozvoljen boravak osobi koja je čak i od Putinovog režima proglašena za vođu jedne od ekstremističkih organizacija u Rusiji. Moramo da utvrdimo da li je bilo propusta našeg sigurnosnog sektora jer ako jeste, onda je to za veliku brigu – kazao je Zeković.
Iako je crnogorska policija zvanično saopćila Zekoviću da je Vladislav Pozdnjakov napustio Crnu Goru preko graničnog prijelaza Božaj 4. februara ove godine, vođa terorističke organizacije “Muška država” je na mreži Telegram nastavio da objavljuje postove, kao da nije izlazio iz zemlje. Fotografije i snimci koje objavljuje izazivaju sumnju da se Podznjakov i danas nalazi u Crnoj Gori. prneosi “Hayat”.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh