Vijesti

Helena Topalović priredila mužu iznenađenje za rođendan

Kćerka Milana Topalovića Topalka, Helena Topalović priredila je suprugu Draganu Aleksiću iznenađenje povodom 35. rođendana.

Helena Topalović - Screenshot

Naime, ona je na društvenoj mreži Instagram podijelila emotivnu fotografiju na kojoj pozira sa suprugom čije lice je prekrila emotikonom a uz fotografiju je napisala

“Srećan rođendan živote”, napisala je Topalovićeva.

Ono što je mnogima privuklo pažnju jeste torta u obliku kofera punog novca. Čokoladnu poslasticu na čijem vrhu stoje svjećice sa brojem 35 je lično izabrala a ista je izazvala brojne komentare , prenose “Nezavisne“.

“Jaoj pogledajte tortu kakva je, samo pare”, “Da li je to željela da mu poželi mnogo novca ovakvom tortom”, “Trebaće mu kofer pun novca za sve troškove”, glasili su neki od komentara.

Podsjetimo, Helena se prije nekoliko mjeseci u tajnosti udala za deset godina starijeg D. Aleksića, a nedavno je to i ozvaničila kada je uslikala ličnu kartu u kojoj je stajalo prezime Aleksić, prenosi Telegraf.

Helena Topalović – Nezavisne


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh