Vijesti

Mijatović pred susret sa Ambasadorom Rusije: “Ponovit ću mu svoje stavove i…”

Vojin Mijatović, potpredsjednik SDP-a BiH, na svom je Facebook profilu objavio poziv na sastanak, koji mu je poslao ruski ambasador u BiH, Igor Kalabuhov.

Vojin Mijatović - Vijesti.ba

Mijatović je kazao kako će sastanak sa ambasadorom Kalabuhovim biti održan u utorak 14.12.2021. godine u Sarajevu.

“Nakon pisma upućenog Ambasadoru Ruske Federacije u BiH Nj.E. Igor Kalabuhov, uslijedio je poziv za sastanak. Nakon usaglašavanja dogovorili smo da sastanak sa Amabasadorom Kalabuhovim bude održan u utorak 14.12.2021. godine u 10.00 h, u ambasadi Ruske Federacije u Sarajevu”, napisao je Mijatović.

Istakao je kako će na sastanku sa Kalabuhovim ponoviti svoje stavove, kao i stavove SDP-a BiH, u vezi sa ključnim pitanjima.

“Zahvaljujem se Nj E. na brzoj reakciji i pozivu, na sastanku ću ponoviti svoje stavove, ali iznijeti i stavove SDP-a BiH po svim ključnim pitanjima. Nakon sastanka je predviđeno i kratko obraćanje predstavnicima medija”, kazao je on,prenosi Radiosarajevo

Za kraj, Mijatović je poslao jasnu poruku.

“Bosna i Hercegovina je jedinstvena, suverena i nedjeljiva zemlja svih nas”, zaključio je


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh