Vijesti

Kamala Haris mnoge naljutila zbog kupovine posuđa u Francuskoj

Zbog ovog je poteza na meti kritika i Republikanaca i Demokrata, a mnogi su se složili kako ovo Kamali nije trebalo

Kamala Haris - Agencije

Potpredsjednica SAD Kamala Haris (Harris) izazvala je “internetsku oluju” i mnoge ostavila u šoku nakon što se saznalo kako je u diplomatskoj posjeti Francuskoj, u Parizu, kupila posuđe za kuhanje vrijedno nekoliko hiljada dolara.

Taj je iznos potrošila u trgovini opreme za kuhanje u francuskoj prijestolnici ranije ovog mjeseca, koja je smještena nedaleko kultnog muzeja Luvr.

Kada su američki novinari saznali za to, pitali su je zašto je to učinila, a ona je samozatajno odgovorila kako je petodnevnu posjetu francuskoj prijestolnici bio odličan i produktivan izlet. Također, Haris je novinarima rekla da je posuđe kupljeno uoči Dana zahvalnosti za njezinog supruga, kojeg je nazvala i svojim kuhinjskim “šegrtom”.

Zbog ovog je poteza na meti kritika i Republikanaca i Demokrata, a mnogi su se složili kako ovo Kamali nije trebalo, pogotovo jer je stanje u SAD katastorofalno. Gorivo i plin sve su skuplji, cijene gotovo svih namirnica dižu se u nebesa, a pandemija koronavirusa ne pomaže budući da ekonomija svakodnevno slabi. prneosi “Avaz“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh