Tenis

Novak Đoković oduševljen stihovima iz “Marša na Drinu”

Novak Đoković oduševljen je prizorom koji ga je dočekao u Austriji, po dolasku u kamp teniske reprezentacije. Naime, srbijanski teniser nije mnogo čekao poslije završnog Mastersa u Torinu, odmah se priključio Davis kup reprezentaciji Srbije na treninzima u Austriji.

Novak Đoković - TSS

Novak se odmah po sljetanju u Austriju pridružio timu sa kojim će od petka, 26. novembra braniti boje Srbije u Davis kupu, a jedan plakat posebno ga je obradovao.

„Marš na Drinu“ je bila posebna motivacija za Đokovića.

Đoković se priključio ekipi koju čine treneri Viktor Troicki i Dušan Vemić, te teniseri Dušan Lajović, Filip Krajinović, Miomir Kecmanović i Nikola Ćaćić.

Srbija prvi meč igra protiv Austrije u petak od 16 sati, a nakon tog duela u petak na red dolazi i Njemačka, za koju ne nastupa Aleksandar Zverev, koji je savladao Đkovića, a kasnije i trijumfovao u Torinu na Završnom mastersu. prenosi “N1“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh