Tenis

Pogledajte kako se Đoković raspao od plača na klupi uoči zadnjeg gema

NOVAK ĐOKOVIĆ nije uspio postati drugi igrač iza Roda Lavera u Open eri koji je u jednoj kalendarskoj godini uzeo sva četiri Grand Slam naslova te nije uspio prestići Rogera Federera i Rafu Nadala po broju osvojenih najvećih titula. Sva trojica ih imaju po 20.

Novak Đoković - twitter

Rus Danil Medvedev je u fantastičnom finalu US Opena pobijedio prvog igrača svijeta Novaka Đokovića 3:0 (6:4, 6:4, 6:4) i osvojio je svoj prvi Grand Slam u karijeri.

Publika u New Yorku nikad nije pretjerano voljela Đokovića, ali u finalu protiv Medvedeva od početka su bili na njegovoj strani. Vjerojatno i jer su bili svjesni da će, u slučaju pobjede srpskog tenisača, prisustvovati pisanju teniske povijesti. prenosi index

Đoković je više puta tijekom meča zahvalio publici, a na pauzi uoči zadnjeg gema toliko ga je dirnula podrška s tribina da je na klupi počeo ridati.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh