Tenis

Starleta u dogovoru s medijima htjela Đokoviću uništiti brak? Evo kako je on reagovao

Najbolji svjetski tenisač Novak Đoković prokomentirao je priče o neuspjelom pokušaju starlete koja mu je htjela uništiti brak.

Novak i Jelena Đoković - Twitter

Đoković je u braku sa suprugom Jelenom i zajedno imaju dvoje djece, sina Stefana i kćerku Taru. Obiteljsku idilu navodno su htjeli uništiti španjolski mediji su pripremili i plan kako bi se to ostvarilo. Novinari su spomenuli to Đokoviću te ga pitali za komentar, piše Večernji.

– Stvarno ne znam, o čemu se radi? Navodno su Španjolci htjeli ‘smjestiti’ jednu od starleta koja Vas je trebala poljubiti u vrat i tako unijeti probleme u brak – objasnili su mu, a Đoković je tada odgovorio u svom stilu. – Svašta! Sretan sam u braku. Sve je u redu. Preživio sam! – kazao je Đoković uz smiješak.

 


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh