Košarka

Sramotne poruke podrške Milanu Guroviću nakon porodičnog nasilja

Košarkaš sklopio sporazum o priznanju krivice.

Milan Gurović - RAS Srbija

Bivši košarkaš Milan Gurović sklopio je sporazum sa Trećim osnovnim tužilaštvom u kom je priznao da je bio nasilan prema supruzi i kćerki, a na osnovu kog je osuđen na 10 mjeseci kućnog zatvora!

Na osnovu istog sporazuma Guroviću je izrečena mjera zabrane prilaska u trajanju od šest mjeseci, a koji je sud potvrdio, piše “Espreso“.

Bivši košarkaš je poslije dva dana provedena u pritvoru pušten na slobodu, a službenici Ministarstva pravde trebalo bi da mu stave nanogicu za elektronski nadzor u prostorijama u kojima će služiti kaznu.

Ipak, uprkos svemu, Gurović je dobio podršku na društvenim mrežama.

Takođe, u opisu tvita je navedeno kako je Gurović heroj nacije, a korisnik pod imenom Nikola Vasić je kazao da je njegov deda Jakov takve žene klao na panju jer navodno brukaju ime i prezime porodice.

Podsjetimo, od udaraca koje joj je Milan Gurović zadao nesretna žena pala je na zemlju, a on je, kako je kazala, nastavio da je šutira.

U ovaj užasan napad umiješala se i njihova maloljetna kćerka, koja je, prema tim navodima, došla nakon što ju je majka pozvala mobilnim telefon i pokušala da je zaštiti.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh