Fudbal

Edin Džeko i Đani uživaju u Dubaiju

Pjevač Radiša Trajković Đani sa pratiocima na društvenim mrežama svakodnevno dijeli fotografije sa odmora na kojima se često nalaze elitne face…

Džeko i Đani - instagram

Pjevač Radiša Trajković Đani sa pratiocima na društvenim mrežama svakodnevno dijeli fotografije sa odmora na kojima se često nalaze elitne face, kao što je to juče bio svjetski kuhar Nusret, a danas je posebno sretan jer je sreo sportistu koga izuzetno cijeni.

Trajković je u toku dana prvo objavio sliku na kojoj on i Slađa piju jutarnju kafu uz prelijep pogled na bazen i ambijent hotela za koji je pjevač zasigurno izdvojio pozamašnu količinu novca.

Nakon toga, njima se pridružio i fudbaler Edin Džeko, a Đani taj trenutak ozvaničio fotografijom uz opis:

– Drago mi je što sam konačno upoznao ovog velikog gospodina!

Edin Džeko je bosanskohercegovački fudbaler. Trenutno igra za Fenerbahče u Superligi Turske, na poziciji napadača, te za Fudbalsku reprezentaciju Bosne i Hercegovine, piše blic.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh