Fudbal

Loše vijesti za Totenhem: Medison ozbiljnije povrijeđen

Fudbaler Totenhema, Džejms Medison povukao se iz reprezentacije zbog povrede zgloba lijeve noge…

James Maddison - nezavisne

Fudbaler Totenhema, Džejms Medison povukao se iz reprezentacije zbog povrede zgloba lijeve noge i neće igrati za državni tim u naredna dva meča kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2024. godine na koje je Engleska već obezbijedila direktan plasman.

Medison se povrijedio u ponedjeljak na meču u kom je Totenhem kod kuće poražen od Čelsija 1:4 u okviru 11. kola Premijer lige .

“Potvrđujemo da se Medison povukao iz reprezentacije zbog povrede zgloba”, stoji u ovjavi Totenhema na klupskom sajtu i profilima na društvenim mrežama.

To znači da bivši član Lestera neće biti na raspolaganju selektoru Engleske, Geretu Sautgejtu za mečeve protiv Malte i Severne Makedonije.

Medison neće igrati ni sutra za Totenhem na gostovanju Vulverhemptonu u Premijer ligi, a neizvjesno je da li će biti spreman do 26. novembra kad “pijevci” dočekuju Aston Vilu, pišu nezavisne.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh