Fudbal

Prva utakmice Maje Jelčić (19) za FC Inter

Najbolji strijelac BH prvenstva u prošloj sezoni sa 41 postignutim golom, odlično se snalazi u Italiji i odmah je zavredila puno poverenje stručnog štaba Intera. U prvoj prijateljskoj utakmici obezbedila je sebi mesto startera i pokazala svu raskoš svog talenta.

Maja Jelčić / PR -Haber

U meču protiv Đenove asistirala je za prvi pogodak, a potom se i sama solo akcijom upisala u strelce.

Djenova – Inter 0:3

“Maju smo pratili šest meseci i znali smo vrlo dobro za njene kvalitete, što je i razlog zašto zašto smo joj dali petogodišnji ugovor. Ipak, s obzirom na njene godine i način na koji se predstavila od samog starta, mogu da kažem da prevazilazi naša očekivanja. Danas je Maja bila u svom elementu, pokazala je sve ono što viđamo na treninzima i mogu da kažem da je bila najbolji akter utakmice protiv Đenove” javio nam se tehnički direktor Intera, Leonardo Bonomi.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh