Fudbal

Ronaldu poništen spektakularan gol

Kristijanu Ronaldu poništen je spektakularan gol u prvom kolu Arapskog kupa.

Tanjug/AP | Ronaldo

Al Nasr i Al Šabab remijem su započeli takmičenje u grupnoj fazi Arapskog kupa, pošto je njihov okršaj završen rezultatom 0:0.

Al Nasr nije u najjačem sastavu započeo ovaj meč. Njihov najbolji igrač Kristijano Ronaldo ostao je na klupi i do njegovog ulaska Al Nasar djelovao je bezopasno u napadu.

Situacija se drastično promenila na terenu od 62. minuta, kada je Portugalac ušao na teren. Već u 72. Kristijano je imao sjajnu šansu, ali njegov udarac sa ivice kaznenog prostora odbranio je golman protivničkog tima.

Nekoliko minuta kasnije Ronaldo postiže spektakularan gol. Primio je loptu okrenut leđima prema golu, ali je uspio da uhvati volej iz okreta i zatrese mrežu.

Slavlje ipak nije dugo trajalo. Sudija je signalizirao ofsajd i gol je na kraju poništen.

Utakmica je završena bez golova, a ogorčeni Portugalac bijesan je napustio teren, pišu Nezavisne.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh