Fudbal

Predsjednik PSG-a: Ko ne poštuje ovaj grb, ne bi tu ni trebao biti

Predsjednik Paris Saint-Germaina Nasser Al-Khelaifi jasno je dao do znanja Kylianu Mbappeu da neće dozvoliti da se poigrava s ugledom kluba.

Nasser Al-Khelaifi - arhiv

Mbappe, podsjetimo, ima mogućnost produžiti ugovor ili otići kao slobodan igrač krajem sljedeće sezone, a povezuje ga se s mogućim transferom u Real Madrid, prenosi Index.

Pariški klub dao je ultimatum svojoj zvijezdi i ovisno o Mbappeovoj reakciji bit će donesena odluka o njegovoj budućnosti u klubu. Odbije li potpisati produženje ugovora, klub će vjerovatno krenuti u akciju njegove prodaje kako na kraju sezone 2023./2024. ne bi gledao kako ga napušta jedan od najvrjednijih i najboljih fudbalera na svijetu.

“Klub je veći od svih, a svako ko ne želi biti ovdje i ko ne poštuje ovaj grb ne bi tu ni trebao biti. Izgrađeni su najbolji sadržaji na svijetu, nema isprika. Nema toga šta nedostaje. Na treninzima se mora ići 200 posto. Koncentrirajmo se na izvedbe i rezultati će doći”, rekao je Al-Khelaifi.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh