Fudbal

Nezapamćena tuča u Modriči: Dva fudbalera se usred meča potukli sa navijačima

Nije se znalo ko koga tuče. Tako se ukratko može sumirati dešavanje na jednom meču Prve lige Republike Srpske u Modriči.

tuča - Screenshot

Tamo je istoimeni domaći tim poražen od Laktaša sa 3:2, a rezultat meča ostao je u sjenci sukoba koji je nastao u završnici prvog poluvremena. Prvo su se igrači potukli, a onda se sve odigralo na tribinama.

Nakon što sudija Miroslav Bjelica iz Trnova nakon jednog starta gostiju nije dosudio faul za domaće, nastao je haos na terenu. Pokazana su četiri crvena kartona, tri za domaće i jedan za goste. Crvene su kod Modriče dobili službeni predstavnik Nenad Lazareski, rezervni golman Marko Đurić i prvotimac Stefan Pljevaljčić, dok je na drugoj strani crveni dobio Nikola Babić.

Neredi su se sa terena proširili i na tribine na kojima su bili navijači gostiju, a među njima i isključeni igrači Modriče i nekolicina domaćih navijača. Usliijedio je sukob koji je snimljen kamerom, a kazne za ovakvo ponašanje se još čekaju.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh