Fudbal

Zaneti: Argentina će odigrati dobro protiv Hrvatske

Bivši argentinski fudbaler i potpredsjednik milanskog Intera, Havijer Zaneti, rekao je danas da Argentinu u polufinalu Svjetskog prvenstva očekuje teška utakmica sa Hrvatskom…

Havijer Zaneti - twitter

Bivši argentinski fudbaler i potpredsjednik milanskog Intera, Havijer Zaneti, rekao je danas da Argentinu u polufinalu Svjetskog prvenstva očekuje teška utakmica sa Hrvatskom, ali da je uvjeren da će južnoamerička reprezentacija odigrati dobro.

“Biće to teška utakmica jer je Hrvatska veliki tim. Neće biti ni malo lako, ali poznavajući situaciju medju argentinskim igračima, uvjeren sam da će odigrati dobro”, rekao je 49-godišnji Zaneti.

Hrvatska i Argentina igraju u utorak od 20 časova meč polufinala Svjetskog prvenstva u Kataru, dok će se u drugom polufinalu dan kasnije sastati Maroko i branilac titule Francuska.

Zaneti, koji je za Argentinu odigrao 143 utakmice, rekao je da očekuje dobar nastup 25-godišnjeg napadača Lautara Martineza. Taj igrač Intera postigao je posljednji gol u penal seriji nakon koje je Argentina u četvrtfinalu savladala Holandiju.

“Srećan sam zbog njaga jer mu nije išlo, a onda je dobio priliku da postigne odlučujući penal. To mu je bilo važno, pa sam siguran da će se pojaviti kada nam bude najpotrebniji”, rekao je Zaneti, prenijela je “Hina”.

Hrvatska je u četvrtfinalu, takođe boljim izvođenjem jedanaesteraca, pobijedila Brazil, a Zaneti je naveo da mu žao što petostruki svjetski šampion nije pobijedio na toj utakmici.

“Volio bih da je pobijedio jer bismo sada u polufinalu gledali južnoamerički ‘Superklasiko’, meč koji se posebno preživljava u naše dve zemlje”, naveo je Zaneti.

“To bi takođe bilo dobro i za Južnoameričku fudbalsku konfederaciju CONMEBOL”, dodao je on na događaju kojim je taj savez odao priznanje nekadašnjem brazilskom igraču Peleu koji se trenutno nalazi u bolnici, pišu Nezavisne.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh