Fudbal

NA TRIBINAMA PRVENSTVA SA SKORO ČETIRI MILIONA KM NA SEBI: DOK RONALDO TONE, GEORGINA SIJA

Zaručnica Cristiana Ronalda, Georgina Rodriguez, bodri svog dragog na Svjetskom prvenstvu u Kataru, a sada je u prvi plan došlo nešto sasvim drugo.

GEorgina i Ronaldo - Kurir.rs

Najveća potpora nogometašima u Kataru svakako su njihove porodice, a najveća je pažnja na suprugama i djevojkama koje ih bodre s tribina.

Ipak, najpoznatija među njima svakako je zaručnica Portugalca Cristiana Ronalda, Georgina Rodriguez. Svaki njen pokret s tribina prate i najveći svjetski mediji, a posebnu je pažnju dobila nakon posljednje utakmice reprezentacije Portugala, one sa Švicarskom.

Naime, tada je njen Ronaldo u utakmicu ušao tek u 74. minuti što je izazvalo burne reakcije njegovih fanova, a svoj je komentar na društvenim mrežama dala i ona, prenosi story.hr.

Čestitke Portugalu. Dok je 11 igrača pjevalo himnu, svi pogledi su bili na njima. Kakva je šteta što nismo mogli gledati najboljeg igrača svijeta tokom svih 90 minuta. Navijači te nisu prestali zvati i uzvikivati ​​tvoje ime. Nadam se da će Bog i tvoj dragi prijatelj Fernando nastaviti ruku pod ruku – napisala je Georgina i tako jasno dala do znanja što misli o potezu portugalskog izbornika. prneosi Hayat

Kako je Georgina izgledala na Svjetskom prvenstvu pogledajte OVDJE.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh