Fudbal

Georgina bodri Ronalda: Jedna od rijetkih koja poštuje pravila oblačenja u Kataru

Jučer su s tribina pratili utakmicu Portugala i Južne Koreje

Georgina i djeca - Instagram

Brojne supruge i djevojke reprezentativaca koji se bore za plasman na prvenstvu u Kataru došle su bodriti svoje partnere. Sada je napokon u Katar stigla i manekenka Georgina Rodrigez (Rodriguez).

Georgina se na Instagramu pohvalila da je s djecom došla gledati Kristijana Ronalda (Cristiano) na prvenstvu. Jučer su s tribina pratili utakmicu Portugala i Južne Koreje u kojoj je portugalska reprezentacija izgubila rezultatom 2:1. 

Atraktivna Španjolka jedna je od rijetkih djevojaka koja je slijedila pravila oblačenja i iskazala poštovanje prema zemlji domaćinu. Na stadionu je nosila zatvorenu, široku košulju i traperice. 

– Hvala vam na toplom gostoprimstvu. Bilo mi je zadovoljstvo istraživati grad – napisala je Georgina nakon dolaska u Dohu. prenosi “Avaz“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh