Fudbal

Najstariji sin Davida Beckhama ženi se bogatom Amerikankom

Brooklyn Beckham, najstariji sin Victorije i Davida, vjenčat će se s bogatom Amerikankom Nicole Peltz, a svadba godine održat će se u subotu.

Najstariji sin Davida Beckhama ženi se bogatom Amerikankom - Instagram

Par se priprema za najvažniji dan u svojim životima. U subotu će pred nekoliko stotina gostiju izgovoriti vjenčane zavjete i obavezati se na ljubav do kraja života.

Vjenčanje će se odviti na porodičnom posjedu mlade Amerikanke na Floridi, čije se nasljedstvo procjenjuje na 1,3 milijarde funti. Pretpostavlja se da će cijelo vjenčanje koštati oko tri miliona funti, a na popisu gostiju brojni su poznati i bogati.

Odabrani gosti odsjest će u vili porodice Peltz, a koja se prostire na četiri hiljade kvadrata. Na događaju sezone očekuju se Mel B, chef Gordon Ramsay, Marc Anthony, Eva Longoria, legendarni sportaš Tom Brady i njegova supruga Gisele Bündchen, a nagađalo se da bi mogli doći i princ Harry te Meghan Markle.
Prije nekoliko dana porodica Beckham snimljena je kako uplovljava u Miami na svojoj luksuznoj jahti. Britanski mediji pišu da će 23-godišnjem Brooklynu vjenčani kumovi biti braća Romeo i Cruz dok će sestra Harper Seven biti djeveruša. Mladenki Nicoli Peltz će pak vjenčana kuma biti baka.

Nicola Peltz jedno je od ukupno osmero djece moćnog biznismena i milijardera Nelsona Peltza i nekadašnje manekenke Claudije Heffner. Kako bi se zaštitilo bogatstvo njezine porodice, Brooklyn i njegova zaručnica Nicola potpisali su predbračni ugovor.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh