Fudbal

Zmajevi večeras protiv Gruzije na Bilinom polju: Prilika da se upiše pobjeda i vrati samopouzdanje

Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine će večeras od 20:45 na stadionu Bilino Polje u Zenici dočekati reprezentaciju Gruzije.

Fudbalska reprezentacija BiH - Raport.ba

Prva je ovo provjera za Zmajeve pred novi ciklus Lige nacija koji kreće u junu, a navijači se nadaju kako će ovo biti novi početak reprezentacije i da će iza ostati svi loši rezultati i atmosfera koja je kružila oko reprezentacije u posljednjih nekoliko godina.

Pretpostavlja se da će Ivaylo Petev izvesti sljedećih jedanaest za večerašnji susret: Šehić, Kovačević, Saničanin, Ahmedhodžić, Kolašinac, Stevanović, Hadžiahmetović, Krunić, Gojak, Demirović, Džeko.

Podsjetimo, reprezentacija BiH kroz četiri dana igra još jedan prijateljski meč 29. marta sa Luksemburgom, također u Zenici. Ove dvije utakmice su odlična prilika da Zmajevi upišu pobjede i poprave samopouzdanje pred mečeve Lige nacija. Da li će to tako i biti, ostaje nam da vidimo, piše Raport.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh