Fudbal

Cijeli svijet se zgrožava zvijezdi Premier lige koja je šutirala mačku pred djetetom

Igrač West Hama našao se u centru skandala nakon što je na internetu osvanuo videosnimak na kojem se može vidjeti upravo on dok šutira mačku koja je na podu.

nasilje - Screenshot

Iz njegovog kluba su se oglasili bez dvojbe osudivši čin njihovog člana.

“West Ham osuđuje ponašanje našeg fudbalera Kurta Zoume u snimku koji se pojavio. Razgovarali smo s njim i on će se dalje ovim problemom pozabaviti sam. Želimo istaći da ne podržavamo okrutnost prema životinjama”, piše u sopštenju londonskog klub

Da stvar bude još gora, Francuz je ovo radio pred djetetom koje mu je u jednom trenutku dodalo nesretnu životinju.

Još uvijek nije poznato hoće li i kojim će sankcijama podlijegati ovaj defanzivac. prneosi “Radiosarajevo“.

Zouma trenutno brani boje West Hama, a u dosadašnjoj karijeri nastupao je još za Chelsea, Everton, Stoke City i Saint Etienne.

Za reprezentaciju Francuske je odigrao 11 utakmica.

Pogledajte ovaj skandalozni video.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh