Fudbal

Cristiano Ronaldo se na emotivan način oprostio od Juventusa: Ispisali smo lijepu priču zajedno

Portugalac se vratio na Old Trafford.

Cristiano Ronaldo - SCsport.ba

Cristiano Ronaldo se nakon 12 godina vratio “kući” i postao novi fudbaler Manchester Uniteda, piše “Sport1“.

Na svom Instagram profilu Cristiano Ronaldo se oprostio od Juventusa gdje je proveo posljednje tri godine svoje karijere.

Danas sam se rastao od nevjerovatnog kluba, najvećeg u Italiji i sigurno jednog od najvećih u cijeloj Evropi. Dao sam srce i dušu za Juventus i zauvijek ću voljeti grad Torino. Navijači su me uvijek poštovali i pokušao sam im se zahvaliti borbom za njih u svakoj utakmici, sezoni i takmičenju. Na kraju, zajedno možemo pogledati unazad i shvatiti da smo dostigli velike stvari. Nismo osvojili sve što želimo, ali smo ispisali lijepu priču zajedno. Zauvijek ću biti dio vas. Vi ste dio moje historije, kao što sam ja dio vaše. Italija, Juventus, Torino, navijači ovog kluba, zauvijek će biti u mom srcu“, napisao je Portugalac.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano)


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh