Fudbal

Selektor Finske / Markku Kanerva: “Iznenađen sam dobrom igrom BiH”

Selektor Finske Markku Kanerva pohvalio je igru reprezentacije Bosne i Hercegovine i poručio je kako je pomalo iznenađen.

Markku Kanerva - Tntportal.ba

Kanerva ističe kako je rezultat realan i ekipe su bile prilično podjednake.

“Utakmica je bila podjednaka, očekivao sam ipak pobjedu. Po mom mišljenju penal nije bio kako treba, na neki način sam bio iznenađen dobrom igrom reprezentacije Bosne i Hercegovine”, rekao je Kanerva i onda se osvrnuo na igru svog tima:

“Malo više moramo poboljšati odbranu, ali sam zadovoljan napadom ekipe. Tako da, ipak, poslije ove utakmice ću malo više analizirati igru kako bi se sve poboljšalo”.

“Na startu drugog dijela se vidjelo da je BiH odlučila da napadne i to su uradili vrlo snažno. Osjetili smo paniku, posebno u odbrani, tako da nismo mogli naći način da izvedemo kontre, prenosi “SCsport“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh