Fudbal

Svjetski šampion iznio nevjerovatnu tvrdnju: “Maradona bi bio živ, da nije uradio jednu stvar”

Smjela, a po mnogima i glupa izjava.

Diego Maradona - Tanjug/AP

Bivši šampion sveta sa Italijom i nekadašnji dugogodišnji igrač Juventusa Antonio Kabrini iznio je po mnogima najgluplju tvrdnju o pokojnom Dijegu Armandu Maradoni, piše “Srbija Danas“.

Maradona bi danas bio živ da je u to vrijeme prešao u Juventus, a ne u Napoli – siguran je Kabrini, svjetski prvak sa Azurima 1982. godine, u razgovoru sa Anom Lo Kalcom za “Irpinia Tv” iz Avelina.

Imao je samo riječi hvale o svom velikom rivalu.

Živa legenda i pravi džentlmen kao protivnik, koji je kao i svi veliki šampioni u isto vrijeme bio i najbolji i najgori. On bi i dalje bio sa nama da je došao u Juventus, jer bi ga okruženje spasilo. Ne društvo, već samo okruženje. Njegova ljubav prema Napulju je u isto vrijeme bila velika i autentična, ali i bolesna.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh