Fudbal

FK Velež predstavio još jedno veliko pojačanje

Nakon Vedrana Kjosevskog, mostarski Velež je danas predstavio još jedno pojačanje.

Nemanja Anđušić - Screenshot

Riječ je o Nemanji Anđušiću, dosadašnjem fudbaleru turskog Trabzonspora koji je prošlu sezonu proveo na posudbi u Balikesirsporu, piše “SCsport“.

Bivši mladi reprezentativac BiH dosad je također nastupao za Leotar, Sarajevo, Travnik, Olimpik, Čelik i Mladost DK, a za Rođene je potpisao dvogodišnji ugovor.

Osim Kjosevskog i Anđušića, očekuje se da u narednim danima Velež angažuje još dva zvučna imena. Riječ je o povratniku Kosti Manevu i bivšem nogometašu Željezničara Nerminu Zolotiću.

Mostarci očito ne namjeravaju tek tako odustati od visokog plasmana u Premijer ligi BiH ove sezone…


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh