Fudbal

Balotelli poludio u karantinu: “Ne znam da kuham, jeo sam zid i karton”

Italijanskom napadaču Mariju Balotelliju nije prijao karantin.

Mario Balotelli - B92.net

Napadač Brescie otkrio je da mu nije prijao boravak u karantinu.

Sada će imati priliku da se vrati na teren, pošto grupni treninzi počinju 18. maja.

Italijanska Seriea A nastavlja se 13. juna i trajaće do 2. avgusta.

“Kada bi mi sada dodali loptu, ne bih mogao da je kontrolišem i uštopujem prvim dodirom. Prošlo je dva mjeseca od kada sam posljednji put imao kontakt sa loptom. Poludio sam u karantinu. Posebno posljednje dvije sedmice jer sam bio usamljen. Moja kćerka je bila u Cirihu, sin u Napulju, majka mi je u godinama i morao sam da je pazim, a braća su mi bila u karantinu pa sam bio usamljen. Bilo je teško”, otkriva Balotelli, piše “B92“.

“Nemoguće je trenirati bez mašine za trčanje, pa iako nije bilo dozvoljeno, išao sam u park da trčim. Što se tiče karantina, bukvalno sam jeo karton i pokušao da pojedem dio zida, pošto ne znam ništa da skuham. Srećom, uspjeli su da mi dostave hranu”, našalio se napadač.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh