Fudbal

“Najrealnije je da se Serie A prekine”

Makedonski fudbalski reprezentativac Goran Pandev kao i veliki dio planete sedi kod kuće i čeka da prođe pandemija koronavirusa.

Goran Pandev - Telegraf.rs

Fudbaler Genoe nadao se povratku na teren i grupnim treninzima već u ponedjeljak, ali od toga nema ništa.

Moraće bivši fudbaler Intera do povratka u trenažni proces, da sačeka još minimum dvije sedmice, tačnije 18. maja.

“Samo da se situacija sa virusom smiri, vjerujem da nikome nije do fudbala. Mi od 4. maja možemo da trčimo i treniramo individualno. Zbog velikog broja preminulih i drugih problema koji su zadesili Italiju, najrealnije je da se Serie A prekine. Fudbal bez publike nikome nije dopadljiv. Nije problem, ako treba završićemo ovu sezonu, izguraćemo nekako, ali šta ćemo za sljedeću?”, pita se iskusni Pandev, prenosi “Tanjug”.

Još se nada da će Lazio osvojiti Scudeto ako se šampionat nastavi, a šansu nebesko plavih vidi u isključivom fokusu na domaće okvire za razliku od Juventusa koji je još uvijek učesnik Lige prvaka.

Podsjetimo, Pandev se uključio u akciju doniranja sredstava u borbi protiv koronavirusa.

On je dres sa jubilarne 100. utakmice za nacionalni tim stavio na aukciju.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh