Fudbal

Paolo Maldini se oporavio od virusa korona

Prema navodima italijanskih medija Paolo Maldini, igračka legenda i trenutni tehnički direktor Milana, oporavio se od zaraze virusom korona te se tako pridružio sinu Daniellu, koji se ranije izliječio od smrtonosne bolesti.

Paolo Maldini - Instagram

Obojica su prošlog mjeseca bila pozitivna na testu na COVID-19, nakon čega su se zajedno otišli u karantin te su se redovno javljali doktorima, prenosi “Anadolija”.

Daniel, koji je krenuo stopama oca i igra za Milan, potvrdio je prošle sedmice da više ne pokazuje simptome zaraze virusom korona. Sada, mnogi ugledni italijanski mediji, tvrde da se Maldini stariji takođe potpuno oporavio i da je već nastavio obavljati svoje dužnosti u klubu.

Italija je jedna od najpogođenijih zemalja svijeta pandemijom virusa korona s više od 135.000 zaraženih i 17.127 preminulih.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh