Fudbal

Izabran Zildžovićev nasljednik: Bivši fudbaler Real Madrida preuzeo Zvijezdu 09

Zvijezda 09 danas je ostala bez šefa stručnog štaba nakon što je tu poziciju napustio Adnan Zildžović, a sada je poznat njegov nasljednik – Perica Ognjenović.

Perica Ognjenović - SCsport.ba

Klub iz Etno sela Stanišić zvanično je potvrdio da je poziciju šefa stručnog štaba preuzeo Perica Ognjenović, nekadašnji fudbaler slavnog Real Madrida.

Nakon neopozive ostavke Adnana Zildžovića UO krenuo je u potragu za novim šefom stručnog štaba. Na večerašnjem sastanku UO, za novog šefa stručnog štaba izabran je Perica Ognjenović“, saopšteno je iz bh. premijerligaša.

Ognjenović je do sada vodio U17 i U18 reprezentaciju Srbije, a u igračkoj karijeri u dresu Crvene zvezde igrao je sa Vinkom Marinovićem, aktuelnim trenerom Sarajeva, piše “SCsport“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh