Fudbal

Ronaldu prijeti dvogodišnja suspenzija?

Aktuelni prvak Italije, ekipa Juventusa sinoć je u velikom derbiju savladao Milan rezultatom 1:0 i vratio se na lidersku poziciju ispred Intera.

Cristiano Ronaldo - Tanjug/AP

Jedini gol na utakmici postigao je Paulo Dibala, koji je zabio u 77. minuti nakon sjajne akcije u kojoj su učestvovala čak četiri igrača: Kosta, Pjanić, Iguain i na kraju Dibala.

Zanimljivo je da je Dibala u igru ušao u 55. minuti kada je zamijenio Ronalda, što je drugi put zaredom da portugalski as ne završi susret na terenu.

Italijanski mediji nametnuli su pitanje je li sve u redu u svlačionici Juventusa, ali to bi mogao biti najmanji problem za Ronalda i Staru damu.

“Dogodilo mi se to prije 12 godina na utakmici Roma – Lacio. Fabio Kapelo zamijenio me, poludio sam i otišao doma. Međutim, morao sam se brzo vratiti zbog antidoping kontrole, inače bih riskirao dvogodišnju suspenziju”, kazao je o Ronaldovom potezu Antonio Kasano, bivši italijanski napadač.

Njegove riječi snažno su odjeknule, mnoge sada zanima hoće li biti posljedica zbog Ronaldovog demonstrativnog napuštanja stadiona, prenosi “Avaz“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh