Fudbal

Toni Šunjić zbog povrede “propušta” Italiju

Robert Prosinečki dočekat će Zmajeve u Trening-centru u Zenici, a dva dana prije okupljanja sa njegovog spiska prekriženo je jedno ime. Defanzivac Toni Šunjić saopštio je da ne dolazi u BiH zbog povrede.

Toni Šunjić - Novi.ba

“Sa velikim žalom moram obavijestiti, prije svega, navijače, moje saigrače i sve one kojima je Bosna i Hercegovina u srcu da zbog povrede propuštam iduće okupljanje reprezentacije. Mojim saigračima želim puno sreće u narednim utakmica. Bit ću vaš najvatreniji navijač! Sretno”, poručio je Šunjić na svom zvaničnom Facebook profilu.

Defanzivac Dynama iz Moskve zbog povrede je propustio tri posljednje utakmice reprezentacije BiH (Armenija, Finska, Grčka).

Sa velikim žalom moram obavijestiti, prije svega, navijače, moje suigrače i sve one kojima je Bosna i Hercegovina u srcu…

Gepostet von Toni Šunjić am Samstag, 9. November 2019


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh