Fudbal

TEHNOLOGIJA UNIŠTAVA NOGOMET KAKVOG GA ZNAMO Prevara u Madridu! Je li moguće da je ovo regularan pogodak?

Dani u bijelom dijelu Madrida nisu baš sunčani zbog ne baš bajne forme igrača Reala. U subotu su u gradskom derbiju razočarali odigravši siromašnom nulom protiv Atletica, a tijekom utakmice su nekoliko puta itekako visjeli kao luster.

Sunčano vrijeme nije niti danas u Madridu jer je već noć, ali i to jer je Club Brugge poveo protiv Reala 1-0 na samom početku utakmice!

Tau je na lijevom krilu probio stranu i dodao u sredinu za Dennisa koji je bio sam pred Courtois i pomalo smotano zabio za 1-0, piše 24sata.hr. No igrači Reala su odmah nakon tog gola odšprintali prema sucu Kabakovu iz Bugarske jer smatraju da je Dennis zabio iz ofsajda, a čini se da je u zaleđu bio i Tau u trenutku dok je primao loptu na krilu,prenosi Novi.

Zaista je teško odrediti je li tu bilo ofsajda, no možemo reći da je situacija sumnjiva. Bugarin je tražio i provjeru VARA-a, no nakon nekoliko minuta je presudio kako su Belgijci regularno došli do gola…


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh