Fudbal

Ibro Rahimić pronašao novi angažman u Premijer ligi BiH

FK Mladost iz Doboja kod Kaknja će u sljedećim danima dobiti novog trenera. Naime, po svemu sudeći Elvedin Beganović će napustiti kormilo kluba iz Doboja kod Kaknja, a zamijenit će ga nekadašnji trener Veleža Ibro Rahimić.

Ibro Rahimić - Sport1.ba

Klub iz Doboja kod Kaknja je poslije šest kola upisala samo jedan trijumf i to u prvom kolu na gostovanju kod Veleža, te su dosad skupili svega pet bodova, piše “Sport1“.

Poslije utakmice sa Zrinjskim koja je na programu u vikendu pred nama, na programu je reprezentativna pauza tako da bi novi trener Mladosti za novi klub trebao debitovati protiv Čelika na Bilinom polju 14. septembra.

Podsjetimo, Rahimić je u svojoj karijeri vodio mostarski Velež, Slogu iz Ljubuškog, te Mladost iz Doboja kod Kaknja koju je napustio u septembru 2016. godine da bi se vratio u svoj Velež.

Rođene je uveo u Premijer ligu Bosne i Hercegovine, no poslije serije od nekoliko uvodnih poraza napustio je klupu Veleža, a umjesto njega je stigao Feđa Dudić.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh