Fudbal

Real bez Modrića primio prvi bolan šamar ove sezone u Primeri

Veliki bod osvojili su fudbaleri Valladolida koji su u utakmici 2. kola španskog prvenstva kao gosti na Santiago Bernabeu s domaćim Real Madridom odigrali 1-1 (0-0).

Luka Modrić - Twitter

Poveo je ‘kraljevski klub’ golom Karima Benzeme u 82. minuti, a pogodak za konačnih 1-1 u 88. minuti postigao je Sergio Guardiola.

U momčadi Reala nije bilo kapitena hrvatske reprezentacije Luke Modrića koji je izdržavao jednu utakmicu suspenzije, zbog crvenog kartona zarađenog u utakmici 1. kola protiv Celte Vigo.

Real sada ima četiri boda iz dvije odigrane utakmice, ali nakon trijumfa u Vigu, ovaj susret u Madridu pokazao je da slabosti viđene u predsezoni nisu slučajnost i Zinedineu Zidaneu neće biti lako ovu ekipu vratiti na puteve stare slave.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh